Mamak'ta Mantı Şenliği

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erciyes Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce bu yıl ikincisi düzenlenen Mantı Şenliği'ne katıldı.

Türk Dünyasından Haberler 8.02.2014 09:10:49 0
Mamak

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erciyes Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce bu yıl ikincisi düzenlenen Mantı Şenliği’ne katıldı. Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen şenliğe Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Dernek Başkanı Mustafa Esen ve çok sayıda davetli katıldı. Kayseri’nin tescilli yemeği mantının hazırlanması zahmetli bir lezzet olduğunu kaydeden Akgül, “Derneklerimiz birbirinden güzel programlarla bizleri kaynaştırırken, farklı kültürlerin buluşmasına da öncülük ediyor. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini derneklerimizin faaliyetleriyle görüyoruz. Bu birlik ve beraberlik hiç bozulmasın” dedi.

 Ticareti öğreten il

Kayserililerin birlik ve beraberliğine mecliste Kayseri milletvekilleri arkadaşları sayesinde çok yakinen tanıklık ettiğini kaydeden Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, “Kayseri Türkiye’ye ticareti öğreten ilimizdir. Türkiye’nin parlayan yıldızıdır. Kayseri denilince akla birleşip ortak hareket etmek gelir” dedi.

 2009 yılında kurulan bir dernek olduklarını ve kuruldukları günden itibaren Akgül’ün hep yanlarında yer aldığını belirtenDernek Başkanı Mustafa Esen de, “Mamak’ta gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için yaptığımız her etkinlikte Mamak Belediyesi’nin desteğini gördük. Başkanımız Mamak’ta çok ciddi yatırımlara imza attı. Hizmetlerinin artarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34